Stämma KTM för undermålig kvalitet.

Prat om klubben och annat dravel..
Dees
Inlägg: 1
Blev medlem: 08 sep 2017 14:10
Namn: -
Hoj: -
Typ: Kille

Stämma KTM för undermålig kvalitet.

Inlägg: #5060 Dees
08 sep 2017 14:24

Jag funderar på att stämma KTM eftersom man vet om att man producerar hojar med undermålig kvalitet och inget gör åt saken, man lurar alltså sina kunder.

Om vi tar KTM 690 Enduro R / SMC-R som exempel så vet KTM om att det är flera saker på denna hoj som är undermåliga, t.ex. bränslepumpen, vipparm, elektronik (generell) och svag bakre sub-ram. Att man inte bryr sig om kvalitet märks också på hur man knökar ihop kablar så det ser ut som ett skatbo, kablar hänger också hursomhelst, främst framme under instrumentpanelen.

Finns inte en endaste tråd på något forum oavsett land där inte något av dessa problem diskuteras flitigt.

Eftersom plasttanken är en bärande del av bakramen och eftersom bulten och gummipackningarna gör att den inte sitter tight nog så skakar den runt när man är ute och kör vilket stressar resterande bakram och den kan knäckas/spricka. Plasttanken kan också göra det. Hojen ska klara två passagerare men fästen har knäckts/spruckit bara av att någon kört med 10 kg packning bakpå.

Sedan att personerna som arbetar på KTM i Örebro är riktiga svin gör ju inte saken bättre. Dom ljuger och försöker förhala garantiärenden och försöker göra allt för att slippa ta sitt ansvar. Lovar ringa tillbaka eller kontakta verkstaden men gör det inte utan går hem för dagen och blir anträffbar någon annan dag. Hur oseriösa och sviniga som helst.

Nu blir jag säkert anklagad för att vara troll eller liknande men det är jag inte. Är bara så jävla arg över hur sviniga KTM är och jag vill göra något åt saken.

Återgå till "KTM Club forum"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst